Спеціальність «Безпека продуктів харчування» в польських зво- Polska Consult TM

Освіта як така надає людині величезні можливості – отримання знань, навичок, нового досвіду. Вища освіта в Польщі, крім особистісного розвитку, гарантує отримання хорошої посади і стрімке кар’єрне зростання.

Їжа, вода, повітря – життєво необхідні речі, тому важливо стежити за їхньою безпекою, що включає норми приготування, зберігання, поводження з харчовими продуктами. Фахівці цього напряму можуть легко знайти високооплачувану роботу, достатньо лише здобути якісну вищу освіту в університетах Республіки Польщі (РП).

Що таке спеціальність «Безпека продуктів харчування»

Попри деяку співзвучність поняття з безпекою продовольчою, безпека харчових продуктів описує, як правильно готувати, обробляти, зберігати продукти з дотриманням санітарних вимог, щоб вони не зіпсувалися і не завдали шкоди організму.

Цей напрямок навчання в Польщі дуже затребуваний у житті, оскільки їжа вразлива перед забрудненнями, ураженням бактеріями та пліснявою, а вживання зіпсованих продуктів спричиняє харчове отруєння та небезпеку для життя людини.

Щоб ніхто не постраждав від заражених продуктів унаслідок порушень правил зберігання чи приготування, й існує такий фахівець, який відповідає за безпеку кожного продукту.

У польських університетах можна навчитися на спеціальність «безпека продуктів харчування», отримавши всі необхідні теоретичні знання та практичні навички. До вступу необхідно підготуватися і мова не лише про збір документів (атестата про освіту та довідок) – потрібно вивчити Польську мову на рівні В1-В2, для чого потрібно закінчити мовні курси.

Кар’єрні можливості фахівців у сфері – «Безпека продуктів харчування»

Освіта в Польщі не тільки важлива для забезпечення майбутнього під час вибору професії, вона має величезне значення для всієї нації та людства загалом. Зокрема, ця спеціальність відкриє перед випускниками широкі перспективи працевлаштування.

Спеціаліст з університету Польщі з безпеки харчових продуктів може працювати в торгівлі, на виробництві харчових продуктів, на експериментальних базах, що тестують якість продуктів тощо.

З кожним роком людство все більше уваги приділяє здоров’ю, тому спектр схожих професій поступово розширюється. У польській системі освіти студент, який обрав цю спеціалізацію, з першого курсу навчається на бакалавра, а потім вступає на магістра. Загальний термін навчання становить 5 років.

Більше інформації про процес навчання в РП ви можете отримати, звернувшись до Приймальної комісії державних університетів Польщі, яка приймає документи від абітурієнтів і повністю організовує процес вступу.

Працевлаштування з дипломом напряму – «Безпека продуктів харчування»

Польські університети випускають готових спеціалістів для роботи в харчовій промисловості, у компаніях, що виробляють продукти харчування. Найчастіше це може бути менеджер із санітарного контролю, боротьби з гризунами, управління ризиками, дослідник якості продукції, а також лабораторний працівник у спеціальних дослідницьких центрах, у системах контролю компаній тощо. Такий фахівець стежитиме, щоб виконувалися норми ISO і стандарти якості на всіх етапах виробництва.

Підвищити шанси на працевлаштування можна, пройшовши міжнародну практику і стажування, про умови цих програм можна дізнатися в адміністрації обраного університету. Також допомагають у пошуку високооплачуваної роботи сертифікати про проходження курсів у сфері безпеки продуктів харчування.

Освіта в Польщі разом із проєктом Polska Consult TM – це чудовий вибір для тих, хто хоче побудувати успішну кар’єру в ЄС і забезпечити собі гідне життя.

Подати Заявку на Спеціальність "Безпека продуктів харчування» - Polska Consult TM