Курси Польської мови в Апостоловому - Polska Consult TM

Вивчення Польської мови сьогодні користується великою популярністю. Про можливості, які відкриваються перед випускниками ВНЗ і технікумів Польщі, відомо багатьом. Варто також відзначити навчання в польських технікумах – середня профільна освіта дає змогу знайти хорошу роботу і найкращим чином влаштувати своє майбутнє.

Пройти курси Польської мови в Апостоловому можна віддалено в рамках нашого проекту. Заняття проходять на базі Школи Польської мови та культури імені Анни Крижановської. Учні можуть займатися в групі або за індивідуальним графіком.

Залежно від мети вивчення Польської можна обрати курси для:

Програма будь-якого обраного вами курсу Польської мови включає в себе:

  • різноманітні завдання на розвиток мовлення та розуміння текстів (письмових та усних);
  • вивчення граматики (необхідний для досягнення бажаного рівня від А1 до С1);
  • орфографію польської мови;
  • розмовну мову відповідного рівня.

Навчання в рамках проєкту може бути як з нуля, так і продовження вивчення після досягнення певного рівня.

Курси Польської мови для вступу до університетів Польщі

З досвіду багатьох студентів учні повинні замислюватися про майбутню освіту, починаючи з 10 класу. Якщо в планах вступ до університету Польщі, то вивчення Польської мови необхідно починати якомога раніше. Рівень знань державної мови повинен відповідати встановленим вимогам.

Також варто враховувати обрану спеціальність, щоб опосередковано вивчати словник у майбутній сфері діяльності. Організацією вступної кампанії до Польщі займається Приймальна комісія польських ВНЗ, яка працює на базі Польської Громади.

Вчителі Польської мови в Апостоловому є носіями мови, Поляками за національністю, що є значущою перевагою. Досвід спілкування та великий багаж знань дає змогу гарантувати високу якість навчання та результат.

Обравши наші курси, ви можете не переживати з приводу правильної вимови слів і вдосконалення практики письма та розмовної мови.

Подати заявку на курси Польської у Апостоловому для університетів - Polska Consult TM

Курси Польської мови для вступу в технікуми Польщі

Для учнів 7, 8 – 9 класів під час вступу до технікумів Польщі також потрібне добре володіння державною мовою країни. Наші вчителі Польської мови – це висококваліфіковані фахівці, які доступно розкажуть про особливості цієї мови, допоможуть проаналізувати складні моменти в навчанні та розібратися з ними.

Зарахування до коледжів Польщі буде значно простішим, якщо абітурієнт добре володітиме тією мовою, якою відбувається тестування. Важливо розуміти, що знання Польської необхідне не тільки для здобуття польської освіти, а й для комунікації з Поляками, налагодження життя в Польщі та вирішення всіх побутових питань.

Заявка на курси Польської у Апостоловому для абітурієнтів - Polska Consult TM

Курси Польської мови для працевлаштування

При офіційному працевлаштуванні в Польщі знати Польську мову, а саме письмо, читання і розмовну мову, необхідно – це обов’язкова умова при в’їзді в країну. Інакше налагодити трудові взаємини з керівництвом і співробітниками буде вкрай непросто.

Проходження курсів підвищення кваліфікації, рух кар’єрними сходами і подальше налагодження бізнесу в Польщі – неможливе без знання Польської мови.

Вчителі Польської мови віддалено і в аудиторії допоможуть освоїти іноземну мову швидко і на відповідному рівні, який потрібен для тих чи інших цілей. Цих знань буде достатньо, щоб в’їхати до Польщі, влаштуватися на роботу і мати можливість вільно спілкуватися з оточуючими людьми.

Курси Польської мови для дітей

Сьогодні освіті дітей батьки приділяють увагу з самого раннього їхнього віку. Тепер навчання кільком іноземним мовам – це мало не обов’язкова програма інтелектуального і творчого розвитку дитини.

Польська мова для дітей доступна з 8 років. Курс побудований таким чином, щоб не перевтомлювати дитину, підтримувати в ній інтерес і прагнення до процесу навчання. У програмі обов’язкове розучування віршів, пісень, ігри, використання яскравих презентацій та інтерактивних програм.

Польська мова онлайн доступна для всіх жителів України. Навчання проходить на спеціальній платформі у зручний час за заздалегідь узгодженим графіком. Батьки, звертаючись до нас, можуть бути спокійними та впевненими за майбутнє своїх дітей, за їхню інтеграцію в європейську спільноту.

Головна мета проєкту Polska Consult TM – допомогти освоїти Польську мову в Апостоловому швидко і якісно, тому заповнюйте заявку і ставайте одними з кращих наших учнів.

Заявка на курси Польської для працевлаштування в Апостоловому - Polska Consult TM