Спеціальність Косметологія у польських вишах - Polska Consult TM

Великий попит на послуги косметологів став основною причиною для відкриття такої спеціальності у закладах вищої освіти у Польщі. Дана сфера приваблює здебільшого молодь, яка прагне мати гарний вигляд і стежити за трендами.

З дипломом польського університету відкрити власну справу, влаштуватися в професійний салон, надавати послуги вдома стає легше.

Навчання в Польщі на косметолога відбувається у два етапи. Спочатку можна закінчити бакалавра, а після піти працювати або ж продовжити освіту для отримання ступеня магістра, закінчивши магістратуру.

Важливо пам’ятати про те, що у ЗВО у Польщі є деякі вимоги до абітурієнтів, основною з яких є складання іспиту з Польської мови. Наш проєкт бере на себе всі організаційні та бюрократичні моменти вступної кампанії, головне зібрати потрібні документи і пройти мовні курси на базі Польської Громади.

Переваги диплома польського університету

Косметологія, як окрема спеціальність і наука, здобула визнання й популярність зовсім нещодавно, але вже змогла привабити велику кількість молодих дівчат і хлопців. Маючи університетську освіту в Польщі, можна працевлаштуватися в престижному салоні або відкрити власну справу як за кордоном, так і в рідній країні.

Багато польських університетів пропонують навчання за цією спеціальністю. Щоб зрозуміти, хто такий косметолог і чим він займається, варто розглянути його основні завдання:

  • виправлення деяких дефектів зовнішності;
  • надання професійного догляду для відновлення шкіри;
  • боротьба з різними захворюваннями шкіри;
  • створення плану для кожного клієнта з догляду за шкірою в домашніх умовах;
  • вирішення будь-яких естетичних проблем, пов’язаних з особливостями типів шкіри.

Здобувши вищу освіту в Польщі, можна не турбуватися про своє майбутнє. Послуги косметологів користуються популярністю серед клієнтів будь-якої статі та віку.

Спеціальність «Косметологія»: можливості розвитку кар’єри

Здобути вищу освіту в Польщі – це ще не кінець навчання. Працюючи в такому напрямку, головне пам’ятати, що ця професія не терпить застою. Необхідно постійно вдосконалювати знання та досвід, активно вивчати ринок косметичних засобів. Щоб побудувати кар’єру у сфері косметології, необхідно постаратися.

Навчання в Польщі може дати багатогранну базу, після чого ідеальним варіантом буде відкриття особистого кабінету. Але для того, щоб зробити кар’єру, потрібно створити собі ім’я, знайти постійних клієнтів і отримувати великий дохід.

Перспективи працевлаштування випускників університету за спеціальністю «Косметологія»

Фахівці, які мають вищу освіту в Польщі, досить затребувані на ринку праці. Вони можуть працювати не тільки у звичайних салонах краси, а й у таких організаціях:

  • СПА-салони;
  • оздоровчі центри;
  • готельні курорти;
  • у дослідницьких центрах;
  • у компаніях, що займаються створенням і виробництвом косметики.

Грамотний фахівець, який закінчив навчання в Польщі, користуватиметься підвищеним попитом серед роботодавців. Маючи певний рівень практичних навичок і теоретичних знань, отриманих в університеті, можна не хвилюватися, що в майбутньому буде важко влаштуватися на роботу.

Міжнародний проект «Polska Consult TM» посідає провідне місце у сфері освіти за кордоном, що підтверджують численні відгуки студентів, які успішно навчаються в польських ЗВО.

Подати Заявку на спеціальність «Косметологія» - Polska Consult TM