Курси польської мови в Покрові - Polska Consult TM

Складно посперечатися з твердженням про те, що знання іноземної мови відкриває перед людиною безліч нових можливостей. Наприклад, володіння європейськими мовами дає змогу подорожувати країнами Європи, здобувати престижну освіту, заробляти гроші та вести вигідний бізнес.

Також це додає впевненості в собі, розширює кругозір, дає змогу пізнати культуру і традиції інших народів.

Записуйтеся на курси Польської мови в м. Покров – відкрийте цю мову для себе у всій красі й оцініть можливості, що відкриваються перед вами. Наші викладачі з радістю поділяться всім, що знають і вміють самі, щоб ви змогли без проблем навчатися, працювати в Польщі, або просто подорожувати з сім’єю і друзями по цій країні.

Вивчення Польської мови на наших курсах – це не тільки отримання нових знань, а й радість від самого процесу навчання. Записуйтеся – і переконайтеся в цьому самі.

Курси Польської мови для вступу до університетів Польщі

Польську мову для вступу до ВНЗ Польщі необхідно знати на рівні А2 – В1. Тобто, абітурієнт має вміти вільно читати, писати та розмовляти Польською. Від бажаного рівня залежатиме тривалість навчання на курсах і його вартість.

Заняття проводяться в невеликих групах, також можливе індивідуальне навчання. Наші репетитори є носіями Польської мови, тому не сумнівайтеся – ви вивчатимете “правильну” Польську, навчитеся грамотно писати й читати нею, вести діалог. Після закінчення курсів видається сертифікат, що підтверджує отримані знання та навички. З ним вступ до університетів Польщі буде забезпечено.

Подати заявку на курси Польської в Покрові для університетів - Polska Consult TM

Курси Польської мови для вступу до технікумів і коледжів Польщі

Щоб отримати середню спеціальну освіту в Польщі, також потрібно знати Польську мову на досить хорошому рівні. Записуйте дитину до нас на курси, щоб вступ до коледжів Польщі став можливим уже в найближчому майбутньому.

Школярів 8 – 9 класів наші вчителі Польської мови в м. Покров в доступній формі навчать усьому, що необхідно для зарахування – граматиці, читанню та письму. Неважливо, який рівень знань має учень зараз – вступ до технікумів (коледжів, ліцеїв) Польщі після наших курсів пройде гладко і без зайвих хвилювань, адже ми дамо найпотрібніші знання.

Їхнього обсягу буде достатньо, щоб бути повноцінним учасником навчального процесу, упевнено комунікувати з викладачами та студентами і з задоволенням проводити своє студентське життя в одній із найкращих європейських країн.

Заявка на курси Польської у Покрові для абітурієнтів - Polska Consult TM

Курси Польської мови для здачі на Карту Поляка

Успішно скласти консулу іспит для оформлення Карти Поляка – мрія багатьох, хто має польське коріння і хоче отримати пільги на навчання і роботу в Польщі. Щоб бути впевненим в успіху, почніть вивчати Польську мову онлайн або в аудиторному форматі (офлайн).

Заняття ведуться в невеликих групах, щоб викладач міг приділити увагу кожному слухачеві курсів. Також можливе індивідуальне навчання з носієм мови. У стислі терміни ви навчитеся відносно вільно розмовляти Польською, опануєте основні правила граматики, орфографію та пунктуацію.

Це дасть вам змогу успішно пройти співбесіду з польським консулом і відповісти на його запитання про себе, свою сім’ю, а також володіти знаннями про історію та культуру Польщі.

Курси Польської мови для дітей

Польська мова для дітей – спеціальні навчальні курси, на які можна записати дитину вже з восьмирічного віку. Вони розроблені з урахуванням вікових особливостей маленьких слухачів – уроки побудовані блоками, між якими є перерви, під час яких діти слухають веселі пісні та музику, можуть порухатися і потанцювати.

Діти не лише вивчають алфавіт, вчаться основ правопису, а й граються, співають пісеньки та вчать вірші. Такі уроки Польської мови допомагають їм швидко і непомітно освоїти розмовну мову, навчитися грамотно писати і висловлювати свої думки польською усно.

Якщо ви збираєтеся в туристичну поїздку, на роботу або ПМП до Польщі всією сім’єю – записуйте дитину на наші курси. Ви помітите ефект від їх відвідування вже через кілька занять.

Курси Польської мови для працевлаштування

Отримувати гідні гроші за свою працю – не мрія, а реальність. Це можливо, якщо вивчити Польську мову і влаштуватися на високооплачувану роботу в Польщі. На наших місячних курсах ви зможете швидко здобути необхідний словниковий запас, навчитися основ читання та правопису, вивчити слова та звороти, необхідні для подальшої професійної діяльності.

Наші репетитори Польської мови з радістю ділитимуться з вами всіма своїми знаннями. Ви отримаєте документ про закінчення курсів, який допоможе вам у працевлаштуванні.

Знання Польської мови особливо цінне в разі бажання розвивати бізнес у Європі та бажання співпрацювати з польськими фірмами та підприємствами.

Вивчайте Польську мову в м. Покров для вступу до технікумів Польщі та її вишів, для роботи та подорожей разом з освітнім проектом Polska Consult TM!

Заявка на курси Польської для працевлаштування в Покрові - Polska Consult TM