Спеціальність «Психологія фінансів» в польських зво - Polska Consult TM

Робота в пріоритетних державних установах або приватних компаніях – мрія кожної людини. Знайти своє місце і задовольнятися високою зарплатою можна лише за наявності диплома магістра.

Освіта в Польщі допомагає збутися мріям учорашніх випускників шкіл. Одна з найважливіших умов – це проходження мовних курсів, оскільки навчальна програма викладається Польською. Польські ВНЗ дають усі необхідні знання та навички, з якими кожен дипломований фахівець отримує престижне робоче місце.

Останнім часом великою популярністю користується напрямок – «Психологія фінансів». Професійні психологи вчасно приходять на допомогу керуючим та працівникам фінансових установ і вирішують їхні проблеми.

Нюанси спеціальності?

Психолог фінансів – фахівець, що вирізняється науковим і логічним мисленням, завдяки якому він знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта. Він глибоко вивчив усі напрямки фінансових структур і відчуває, де можуть бути можливі невідповідності та складнощі.

Зміцнення психіки фінансових працівників здійснюється за допомогою психологічного впливу, завдяки чому значно покращується робочий процес усієї структури.

Навчання студентів-психологів у польських вишах виконується за кількома напрямками. Вони вивчають вікову, соціальну, клінічну та фінансову психологію. Це допомагає майбутнім фахівцям орієнтуватися в людській психіці та знаходити коріння причин проблем, що виникли.

Вивчення психології, правильна діагностика та регулярні консультації допомагають студентам стати професіоналами.

Університети Польщі приділяють велику увагу проведенню практичних занять, тому новоспечені психологи вміють діагностувати, консультувати та проводити психокорекційні дії.

Кар’єра у сфері «Психологія фінансів»

Вища освіта в Польщі – відкриває дипломованим фахівцям можливості вигідного працевлаштування та постійного кар’єрного зростання.

Психологи фінансів необхідні в різних державних органах і комерційних компаніях, а саме можуть працювати в:

  • органи національної безпеки;
  • банківські установи;
  • державні органи казначейства;
  • установи системи охорони здоров’я;
  • страхові агентства;
  • аудиторські компанії тощо.

Професія психолога завжди користується популярністю. Університети Польщі відрізняються від українських ЗВО тим, що польські вищі навчальні заклади навчають одразу на магістрів – навчання триває 5 років.

Дипломований магістр спеціальності «Психологія фінансів» після навчання може розпочинати роботу або продовжити вчитися в аспірантурі. У фахівця з психології є можливість проводити наукові дослідження або викладати.

Можливості працевлаштування

Польські університети готують грамотних фахівців із великою теоретичною базою і відмінними практичними навичками. Випускники-психологи фінансів мають аналітичний склад розуму і мислять логічно.

Молоді фахівці мають терпіння, вміють сприймати й аналізувати отриману інформацію, а також можуть її легко використовувати і застосувати.

Цінні співробітники завжди працевлаштовуються в перспективні держустанови або комерційні фірми, будують кар’єру і задовольняють свої професійні амбіції.

Якщо ви мрієте про успішну кар’єру в країнах ЄС, ваш правильний вибір – престижна вища освіта в Польщі та гарант вступу – Polska Consult TM.

Подати Заявку на спеціальність «Психологія фінансів» - Polska Consult TM