Спеціальність «Психологія в бізнесі» в польських ЗВО - Polska Consult TM

Освічена людина досягає в житті висот і визнання суспільства. Сьогодні вища освіта в Польщі набирає величезної популярності для українців, оскільки відрізняється доступністю і високою якістю знань.

Найбільш затребувана спеціальність – «Психологія в бізнесі», завдяки якій випускники ЗВО надають психологічну допомогу підприємцям в управлінні бізнесом, працюють соціальним психологом у різних державних установах.

Що таке спеціальність «Психологія в бізнесі»?

Бізнес-психолог – це фахівець, який допомагає підприємцям набирати обертів, знаходити спільну мову з партнерами, клієнтами та розвивати конкурентоспроможність. Він має економічне, наукове та управлінське мислення.

Психологи бізнес-напряму знають особливості сучасної підприємницької діяльності, її складнощі та можливі протиріччя. Вони визначають роль людини в діяльності фірми та допомагають будувати план її розвитку.

Навчання у Польщі за програмою курсу з обов’язковим знанням Польської мови буде цікавим для людей, які хочуть здобути спецпідготовку та сформувати компетенції в психологічних основах підприємництва та його мотивації.

У процесі навчання студенти ознайомляться з організаційними проблемами, навчаться проводити консультації з бізнесменами, діагностувати організацію, проводити оцінювання працівників та впроваджувати психологічні навички в цифрові технології в компанії.

Кар’єра у сфері «Психологія в бізнесі»

Навчання в університетах Польщі дає великі знання та вміння в галузі «Психологія в бізнесі», які відкривають чудові перспективи працевлаштування.

Компетентні психологи потрібні всім бізнесменам, адже проведення тренінгів, психологічний супровід і забезпечення сприятливого клімату в колективі сьогодні має величезне значення для побудови вигідного і прибуткового бізнесу.

Фахівці працюють у таких сферах:

  • управління та бізнес;
  • соціальна педагогіка;
  • професійно-орієнтаційні служби;
  • установи системи охорони здоров’я;
  • МВС;
  • система освіти та ін.

Число професій, де необхідні психологічні знання, збільшується щороку. Університети Польщі з першого курсу навчають студентів на ступінь магістра. Навчання в польських вищих навчальних закладах триває 5 років, проводиться вступ без НМТ і ЗНО.

Навчання в Польщі за напрямом «Психологія в бізнесі» на магістратурі дає можливість отримати диплом і кваліфікацію магістра. Після закінчення навчання дипломований фахівець може працювати в престижних закладах або продовжити навчальний процес в аспірантурі. Крім професій, перерахованих вище, магістр може вести науково-дослідну роботу або викладати в навчальних закладах.

Можливості працевлаштування

Сьогодні попит на психологів великий і з кожним роком він збільшуватиметься, що забезпечить велику кількість пропозицій на ринку праці.

Випускники, які закінчили польські університети за спеціалізацією «Психологія в бізнесі» можуть розвиватися в багатьох психологічних напрямках:

  • проводити професійні онлайн-консультації;
  • надавати підтримку та аналізувати міжособистісні комунікації персоналу;
  • працювати в державних установах і приватних компаніях.

Дипломованому спеціалісту відкриті всі дороги і є реальні можливості побудувати успішну кар’єру в країнах ЄС, забезпечуючи собі гідне життя.

Вступ до Польщі з командою професіоналів Polska Consult TM – гарантія успішного зарахування в студенти, отримання європейського диплома і чудові перспективи для професійного розвитку та високого попиту на ринку праці.

Подати Заявку на спеціальність «Психологія в бізнесі» - Polska Consult TM