Спеціальність «Психологія медицини» в польських ЗВО - Polska Consult TM

Психологія – це престижна спеціальність, яка приваблює багатьох абітурієнтів своїми цікавими методами навчання. Здобути вищу освіту в Польщі – це не лише гарна нагода навчитися розуміти самого себе та своїх близьких, а й перспективна кар’єра.

Освітній процес у Польщі вирізняється тим, що студент може одразу вступити на неподільну магістратуру та відучитися п’ять років, а потім влаштуватися на роботу або продовжити здобувати професійні знання та навички.

Головна умова вступу до ВНЗ Польщі – знання Польської мови, для чого важливо пройти спеціалізовані мовні курси.

Спеціальність «Психологія медицини»: що це за напрям

Медична психологія – це вузька спеціалізація основного курсу, що дає змогу докладніше вивчити теоретичні та практичні питання, які стосуються профілактики, діагностики захворювань і пов’язаного з ними психічного стану особистості.

Закінчивши навчання в Польщі за цим курсом, фахівець розуміється на таких питаннях:

  • знає про роль психіки на розвиток захворювань і методи їх попередження;
  • розбирається в питаннях зміцнення психічного стану для загального впливу на організм;
  • вивчає питання впливу різних препаратів і медичних методів на психіку людини;
  • виконує діагностику, вивчення та купірування різних психічних захворювань при звичайних хворобах.

Польські університети дотримуються міжнародних систем освіти, випускають фахівців, затребуваних у різноманітних лікувальних установах і оздоровчих центрах. Отриманий досвід і знання за роки навчання в університеті дають таку можливість.

Можливості кар’єрного зростання після навчання

Освіта в Польщі вирізняється високою якістю освіти і відкриває для дипломованих випускників університетів великі перспективи. Але успіх у цій сфері можливий тільки в тих випадках, коли фахівець невпинно продовжує розвиватися, накопичує достатньо знань і фінансових коштів для відкриття власної справи.

Польські університети можуть дати міцну базу, на основі якої можна буде залучати перших клієнтів і рости як професіонал. Маючи досвід, можливо в майбутньому організувати вигідний бізнес.

Чи легко знайти роботу у сфері «Психологія медицини»

Професійне навчання в Польщі – це відповідальне рішення. Психологія медицини – вузькоспеціалізований напрям, а сама освіта виявляється важчою, ніж загальні курси.

Можна влаштуватися науковим співробітником у різних клініках або ж практикуючим лікарем у лікарнях. Отримавши диплом про те, що навчання відбувалося в університеті Польщі, легше вийти на міжнародний рівень, підтвердити кваліфікацію в іншій країні та почати практику.

Вступ у Польщу із міжнародним проєктом Polska Consult TM відкриває великі можливості в побудові кар’єри та забезпеченні успішного майбутнього в країнах ЄС.

Подати Заявку на спеціальність «Психологія медицини» - Polska Consult TM