Спеціальність «Психологія» в польських закладах вищої освіти- Polska Consult TM

Сфера психології настільки велика, що реалізувати себе в ній може практично кожна людина. Психологію як прикладну науку викладають практично в кожному польському ЗВО.

Вузькопрофільну освіту в Польщі можна здобути в університеті, що має напрямок бізнес-спеціальностей, де викладають психологію бізнесу, маркетингу, нових комунікацій.

Рекомендують обирати приватні польські університети для здобуття професії психолога, бо саме вони відкривають більше перспектив для працевлаштування в інших європейських країнах.

Що таке спеціальність «Психологія»

Завершивши навчання в Польщі, з диплом психолога людина може знайти себе в різних галузях.  Сам же психолог – це фахівець, який допомагає людям знайти душевну гармонію та долати емоційні стреси.

Вища освіта в Польщі приваблює високою якістю знань і доступною ціною навчання. Факультети психології пропонують отримати спеціальності: психологія в бізнесі, міжособистісні стосунки, здоров’я і розвиток. Особливість вступної кампанії в Польщі – необхідність знання Польської мови, для чого необхідно пройти мовні курси.

Після завершення навчання вдасться влаштуватися працювати саме в тій сфері, в якій студент почуватиметься на своєму місці. Надання психологічної допомоги, постійна підтримка і супровід клієнтів – це важка робота, яка вимагає від психолога максимальної віддачі, а також хорошої освіти.

Спеціальність «Психологія»: особливості навчання

Здобувши вищу освіту в Польщі за обраною спеціальністю, кожен студент замислюється про своє майбутнє працевлаштування. Багато експертів стверджують, що кар’єрне зростання в основному залежить від старань самого фахівця.

Просто закінчивши навчання в Польщі й отримавши диплом, не вдасться відразу заробляти великі гроші та стати успішним. Для цього потрібно постійно працювати над собою, відвідувати додаткові курси та тренінги, розробляти нові методи спілкування з клієнтами і завойовувати популярність в обраному місті.

Чи затребувані фахівці польського університету

Вирішують здобути вищу освіту в Польщі і стати психологом багато студентів через те, що вони бажають розібратися самі в собі. Така професія стає дедалі актуальнішою в сучасному суспільстві.

Здобувши освіту в Польщі, можна працювати в різних сферах:

  • консультування приватних осіб;
  • у навчальних закладах;
  • у кадрових службах;
  • у військовій сфері;
  • у торгівлі.

Університети Польщі пропонують різні варіанти навчання: можна окремо здобути науково-кваліфікаційний ступінь бакалавра (магістра) або ж обрати неподільну магістратуру тривалістю у п’ять років.

Фахівець з європейським дипломом – це професіонал, який має великий попит у великих організаціях, тож здобувши освіту, можна знайти цікаву справу та отримувати високу зарплату.

Міжнародний освітній проєкт Polska Consult TM допомагає кожному реалізувати свої плани на успішне майбутнє та забезпечене життя.

Подати Заявку на спеціальність «Психологія» - Polska Consult TM