Курси Польської мови в Царичанці - Polska Consult TM

Сьогодні Польська мова стала досить популярною. Це пояснюється тим, що багато хто в Польщу їде не тільки подорожуючи або знайомлячись з новими країнами, а й для здобуття вищої або середньої спеціальної освіти, а також хорошого заробітку.

Також Поляки за національністю, незалежно від країни перебування, можуть отримати “Карту Поляка”, що відкриває чимало переваг для свого власника у сфері навчання, працевлаштування, легалізації, купівлі нерухомості тощо. У будь-якому разі вивчення Польської мови необхідне у всіх цих випадках.

Курси Польської мови в Царичанці в рамках нашого освітнього проекту лише за 6-8 місяців дадуть змогу освоїти мову на рівні В1-C1 за умови регулярності занять 2-3 рази на тиждень.

Уроки в Школі Польської мови та культури імені Анни Крижановської проводяться в невеликих групах, індивідуально, у навчальних аудиторіях і дистанційно.

Курси Польської мови для вступу до університетів Польщі

Польську мову для вступу до університетів Польщі, а також технікумів чи коледжів, необхідно обов’язково знати на рівні В1. Однак краще, щоб учень володів рівнем В2 – це якнайкраще позначиться на процесі навчання і спростить процес адаптації учня до нового мовного середовища. Вчителі Польської мови навчать підлітка читати й писати складні тексти, упевнено розмовляти й розуміти швидку мову.

Абітурієнту, окрім знання Польської, також потрібно обрати спеціальність, яку він хоче здобути, навчаючись в університеті. Здати документи для вступу необхідно до Приймальної комісії на базі Польської Громади, яка є прямим посередником між вступниками та ректоратом ВНЗ. Склавши мовний іспит, який вважається вступним, вступник стає одним з успішних студентів в Польщі.

Подати заявку на курси Польської в Царичанці для університетів - Polska Consult TM

Курси Польської мови для вступу до технікумів Польщі

Вступ до технікумів Польщі також передбачає знання державної мови, адже саме нею відбуватиметься навчальний процес. Вчителі Польської мови підготують випускників 7, 8 і 9 класів швидко та результативно. Вступ до коледжів Польщі, як і в попередніх випадках, вимагає знання базових аспектів Польської мови.

Наш освітній проєкт, розробивши платформу для онлайн-навчання, дає можливість мешканцям смт. Царичанка вивчити Польську мову прямо з дому. Усе, що для цього потрібно, – це час на навчання та бажання здобувати знання. Учні забезпечуються всіма необхідними навчальними матеріалами, електронними підручниками, робочими зошитами, наочними граматичними таблицями та онлайн-словником.Заявка на курси Польської у в Царичанці для абітурієнтів - Polska Consult TM

Курси Польської мови для працевлаштування

При працевлаштуванні знання державної мови – обов’язкова умова, якщо це офіційне місце роботи. Самостійно пройти уроки Польської мови найчастіше неможливо, оскільки жоден блоговий канал або куплений підручник не зможе допомогти вивчити основи мови. Дуже важливо при вивченні будь-якої іноземної мови займатися з учителем – він допоможе розібратися з граматикою, виправити помилки, поставити правильну вимову.

Вчителі Польської мови в Царичанці в рамках нашого проєкту вміють доступно пояснити необхідний матеріал і в швидкі терміни підготувати учнів до відвідування Польщі.

Серед переваг навчання Польської мови онлайн необхідно відзначити системність і організованість процесу навчання. Регулярні заняття, домашні роботи, перевірка виконаних завдань і практика спілкування – все це забезпечить швидкий і довготривалий результат. Учні Школи Анни Крижановської можуть здобути знання на рівні А1, А2, В1, В2, С1 залежно від їх запиту. 

Курси Польської мови для дітей

Навчання Польської мови для дітей проходить за спеціально розробленою програмою, яка не створює великого навантаження на дитину і водночас є високоефективною.

Проходження навчального процесу доступне для дітей від 8 років і старше. Відомо, що чим раніше відбувається освоєння іноземної мови, тим воно легше та результативніше. Навчання проходить у невеликих групах – так вчитель має змогу кожному учневі приділити необхідну кількість уваги.

Протягом уроку діти вчаться читати та писати на Польській, вчать вірші, співають, дізнаються багато про культуру та історію Польщі. Вивчення мови в дитячому віці допомогає краще засвоїти її в більш старшому віці та реалізувати свої плани на отримання європейської освіти та побудови успішної кар’єри.

Якщо у вас є бажання і необхідність якісно і в короткий термін вивчити Польську мову в Царичанці, заповнюйте заявку і фахівці проєкту Polska Consult TM незабаром зв’яжуться з вами.

Заявка на курси Польської для працевлаштування в Царичанці - Polska Consult TM